Στην κορυφή της ανίχνευσης! Anritsu Kostopoulos 24 Ιανουαρίου 2023

100.000 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Anritsu έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 80.000 μονάδες Ελεγκτών Βάρους , 50.000 μονάδες Ανιχνευτών Μετάλλου και 15.000 μονάδες Ανιχνευτών X-Ray σε ολόκληρο τον κόσμο, καθιστώντας την ηγέτη αυτής της αγοράς. Συνολικά πάνω 100.000 Εγκατεστημένες Μονάδες | Παγκοσμίως.

history

Η Anritsu εγκατέστησε τον πρώτο Ελεγκτή Βάρους το 1964 σε Φαρμακευτική εταιρεία.

Νέες Τεχνολογίες

Μαθαίνοντας από τη Βιομηχανία Φαρμάκων και την συμπεριφορά της απέναντι στον έλεγχο ποιότητας, η Anritsu Infivis συνεχίζει διαρκώς να εξελίσσεται στον τομέα αυτό και να πρωτοπορεί, δημιουργώντας νέες τεχνολογίες. 

Δέσμευση Anritsu

Η Anritsu Infivis είναι δεσμευμένη απέναντι στον ρόλο που έχει αναλάβει για να επιλύει τα προβλήματα στον έλεγχο ποιότητας και μέσα από την στενή επαφή της με τους πελάτες της, παρέχει λύσεις στην υπηρεσία αυτών. 

Έλεγχος Ποιότητας

Η διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων των πελατών μας, ξεκινάει με τα δικά μας υψηλά στάνταρ ποιότητας. Όλα τα προϊόντα της Anritsu κατασκευάζονται βασισμένα στο  ISO 9001. Χωρίς εξαίρεση.

ολοκληρωμενεσ λυσεισ

Η μοναδική μας τεχνολογία διαχείρισης & ελέγχου ποιότητας ελαχιστοποιεί τα σφάλματα και false rejects βελτιώνοντας την παραγωγική σας διαδικασία.

εξυπηρετηση

Η διαδικασία είναι Απλή!

1

τι χρειαζεστε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τη διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων σας.

2

Σας προτείνουμε

Μέσα από την τεράστια γκάμα μηχανημάτων της Anritsu και την μεγάλη εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορούμε να σας προτείνουμε διαφορετικές λύσεις.

3

Λύση στο πρόβλημα

Με τη δική σας επιλογή και την τεχνολογία της Anritsu θα δώσετε λύση στο μεγάλο ζήτημα διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων και της παραγωγής σας.

Our happy customers

έπιτυχημενες λυσεις

Η τεράστια εμπειρία από τις εγκαταστάσεις της Anritsu σε όλο τον κόσμο αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη, σταθερή, επαγγελματική διασφάλιση ποιότητας. Δείτε τα success stories εδώ.

Company Philosophy, Vision, and Policy

5/5

Προχωράμε μπροστά καταρρίπτοντας τα παλιά όρια. Με γνώμονα τη νέα γενιά και τις δυνατότητες του AI : Η φιλοσοφία μας : Advancing Beyond”.

Advancing Beyond

5/5

“Για να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους στην ανίχνευση και διασφάλιση προϊόντων δουλεύουμε συλλογικά για να ξεπεράσουμε τα συμβατικά όρια – go beyond testing σημαίνει Advancing beyond.”

Message from the Top Management

5/5

Με το νέο όραμα της Anritsu προχωράμε μπροστά με νέες τεχνολογίες πέρα από τις συμβατικές μεθόδους ελέγχου. 

0 +
Παρουσία Anritsu σε Χώρες
0
Εργαζόμενοι Anritsu
0 +
Εγκατεστημένες Μονάδες

Kostopoulos - Anritsu Greece

Ακολούθηστε τον κάτωθι σύνδεσμο, επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε τι μπορεί να κάνει η Anritsu για εσάς.

© 2023 Movely. All Rights Reserved.